Esküvőre Dj

Esküvői műsorvezetés, ceremóniamester

Hosszú bemutatkozás helyett engedjétek meg, hogy az elmúlt évek során számtalan esküvőt látva, tapasztalataimmal segíthessem a Nagy Napotokat. Számomra egy esküvő épp olyan fontos, mint egy több száz fős rendezvény, ha nem fontosabb; hiszen Ti ketten életetek egyik legfontosabb napját bízzátok rám. Először is tudnotok kell, hogy azon a napon sokkal intenzívebben élitek meg mindazt, amit a sok-sok hónapos előkészület alatt már többször elképzeltetek már. Ezért szükség (lehet) van egy olyan személyre, aki nyugodtan, de mégis határozottan átlátva vezetője, irányítója lehet az eseményeknek.

Tehát szolgáltatásommal nem csak zeneszolgáltatást, hanem egyben műsorvezetést is ajánlok Nektek. Ebben a szerepkörben a vendégek érkezésétől a távozásig végig kísérem az esküvő menetét, természetesen veletek előre, közösen egyeztetett „forgatókönyv” alapján.

Műsorom elsősorban a 70-es, 80-as, 90-es évek, és napjaink slágereiről szól, de nem disco, hanem egy zenés-táncos szórakoztató műsor, melynek során folyamatosan kommunikálok a vendégekkel, és soha nem tévesztem szem elől, hogy a násznép életkora igen „vegyes”, kiemelten figyelek arra, hogy mindenki zenei igényét kielégítsem. Lehetőség van zenei kívánságok kérésére; ezeket is szívesen teljesítem; figyelembe véve a násznép és a Ti kedvenceiteket, valamint az előre jelzett igényeiteket.


Esküvői video-dj

Az utóbbi években gyakori kérés esküvőn is a „VIDEODISCO”, mely tovább fűszerezi az este hangulatát, hiszen a felvonultatott vetítéstechnika még látványosabbá teszi a produkciót., melynek során videoklipeket vetítek ki, vagyis látványban is idevarázsolom az énekeseket olyan érzést keltve, mintha csak a Ti esküvőtökre jöttek volna el….Ezáltal mindazt, amit hall, láthatja is a násznép… Ez jó azoknak is, akik nem táncolnak, látványban ők is élvezhetik a produkciót. Ízelítő a videókból: Illés, Omega, Apostol, Dolly Roll, Hungária Szécsi Pál, Zalatnay Sarolta, Kovács Kati, Magma Cum Laude, Zoltán Erika, Eruption, Boney-M, Ricchi e Poveri, Toto Cotugno.. és mindazok, akik nagyot és felejthetetlent alkottak az elmúlt években– életnagyságban… és mindez a Ti esküvőtökön! Továbbá a technikának köszönhetően lehetőség van a ceremónián készült képek vetítésére aláfestő zenével, és saját képeitek, filmjeitek vetítésére is.

A vetítőfelületeket ízlésesen helyezzük el, melyek dekorációs elemként is szolgálnak, hiszen előre elkészített, szerkesztett háttérképeket vetíthetünk rólatok montázsként. (technika: egyeztetés szerint)


Menyasszonyi torta

Az est során kiemelt figyelmet igényel a vendégek köszöntése az érkezésnél, a vacsora előtti köszöntőbeszédek, vacsora alatti finom háttérzene, a Ti nyitótáncotok, a holdfény-keringő, a menyasszonyi torta… és nem utolsó sorban, ami végigkíséri az estét: maga A ZENE.

Fontos, hogy esküvőtök napján minden a lehető legnagyobb rendben történjen; ennek érdekében a szükséges hang-, fény- és vetítéstechnikát biztosítjuk.


Teremvilágítás

Lehetőség van arra, hogy az esküvői vacsora helyszínét nagyon ízlésesen, és elegánsan, az általatok választott színekben bevilágítsuk.

További teremvilágítás képek »


Kiegészítő szolgáltatások

Csokoládé szökőkút

Amennyiben szeretnétek a desszert-kínálatot különlegességgel kibővíteni, rendelkezésetekre áll 1-2 db csokoládé-szökőkút, amit szépen megvilágított külön pulton helyezünk el. (tapasztalatunk: a vendégek nagy örömére!)

Smash Produkció
Dj SmashEsküvőszervezés- műsorvezetés – esküvői DJ - hangosítás
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail

Dj Smash - Esküvői műsorvezető és DJ

Kedves Ifjú Pár!

Az elmúlt 14 évben nemcsak esküvői dj–ként, hanem szervezőként is lehetőséget kaptam Ifjú Pároktól; többször volt alkalmam komplett esküvők teljes szervezésére és lebonyolítására. Produkciós Irodám részleteiben vagy teljes egészében foglalkozik esküvők szervezésével a helyszín kiválasztásától a lebonyolításig; egészen a „Nagy Napig”. Ez az a nap, amikor mindennek tökéletesen kell működnie, a Ti dolgotok, hogy mindezt nyugodtan kiélvezzétek, nekem pedig az, hogy mindezt megteremtsem Nektek.

"...péntek este voltam egy tuti lagziban. Bevallom, amikor megérkeztünk, és bemutatkoztál: Dj Smash, gondoltam, na milyen buli lesz itt? …..Hát, szuper! Ahogy idős és fiatal vendéget egyaránt bevontál a „játékba”, mindenki csúcsformába került. Ahol már fél tízkor toppon volt a hangulat, az igazán lagzi a javából! Ahogy a komoly apukákat a játékra rávetted, nem volt semmi! És ahogy a szomszéd lagziból átjött a menyasszony, a vőlegény, sőt az egész násznép, ez tényleg komoly teljesítmény! Gratulálok, és köszönöm a jó hangulatot, amit varázsoltál!"
2005 – kedves vendég a násznépből

Rólunk mondták »

Az ajánlatomban szereplő ötletek, programok, technikák, zenék tájékoztató jellegűek; ezért ha eldöntöttétek, hogy életetek legszebb napjának szórakoztató programját és estéjét rám bíznátok, kérlek Benneteket, hogy egy személyes találkozó keretein belül beszéljük át részletesen az esküvő menetét, legfontosabb lépéseit, kéréseiteket – hiszen itt több információt tudunk cserélni egymásról, a Nagy Napról - és sok éves tapasztalataim alapján ötletekkel segíthetem a szervezés folyamatát.

Esküvői képgalériák