Game Star Show

Játékos vetélkedő

A játékot ajánljuk mindazoknak, akik a csapatépítő tréningen túlmenően laza, vidám és kötetlen, de mégis műveltségi kérdésekben szeretnék összemérni tudásukat.

A GAME egy könnyed játékos vetélkedő; melyben a csapatok- illetve a játékosok kreativitásukkal; megoldó képességükkel és humorérzékükkel versenyeznek egymással interaktív, laza, szórakoztató formában.

A feladatok változatosak és mozgalmasak, színesek és sokrétűek; meglepetésekkel tarkítva; ahol a csapatok ügyessége, kreatív megoldó képessége és a humor dominál.

A feladatok végrehajtását 2-3 fős választott zsűri értékeli pontozótáblákkal, a részeredményeket pedig folyamatosan vetítővásznon követhetjük.

A játék során nem hiányoznak a lendületes zenei aláfestések (szignálok, zenék), valamint a fény-játékok is fontos részei a műsornak; hiszen ettől lesz a játék: SHOW MŰSOR.

A vetélkedő alatt a szükséges technikát cégünk biztosítja. A kérdéseket és a feladatokat nagyméretű vetítővászonra vetítjük ki, a részeredményeket és azok változásait a nagy vászon mellett felállított kisebb vetítővásznakon követhetjük.

Smash Produkció
Dj SmashSzórakoztató programok, csapatépítő játékok, csapatépítés
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail