Gyakori kérdések - esküvővel kapcsolatban

Kedves Smash! Milyen zenéket javasolsz az esküvőnkre?

Természetesen mindenki által ismert bulis slágereket, melyekre szívesen táncol minden korosztály!

Miért jó DJ az esküvőre?

Azért, mert a helyszínen több ezer darabos zenei állománnyal rendelkezem, így bármilyen kívánságot tudok teljesíteni a közönségemnek! Valamint az esküvő kezdetétől az esküvő zárásáig folyamatosan végigkíséri a zene a szép napotokat!

Folyamatos-e a zenei szolgáltatás?

Az esküvő kezdetétől az esküvő zárásáig szünetek nélkül szólnak a háttérzenék, a buli alatt folyamatos a zeneszolgáltatás, nincs pihenőidő; a tánc folyamatos!

Szükséges a személyes találkozás?

Igen, minden esetben, ahol megismerjük egymást és kérdéseitekre tudok választani; tovább és 18 év alatt megszerzett személyes tapasztalataimmal tudom segíteni a napotokat!

Csak zenélsz az esküvőn vagy műsorvezetést is vállalsz?

Ha kéritek, természetesen vállalok műsorvezetést is, ami azért jó, mert az egész esküvő alatt nagyon fontos hogy valaki vezetője, ceremóniamestere is legyen a programnak; aki átlátja egészében az eseményeket, amiket Ti megálmodtatok.

Milyen technika szükséges?

Ezt a kérdést a személyes megbeszélésünk alatt szoktam kifejteni, de mindenképpen szükséges egy jó minőségű és látványos bázistechnikát felépíteni a választott helyszínen.

Minden technikát tudsz nekünk biztosítani?

Igen, saját hang- és fénytechnikámmal; valamint különböző látványelemekkel színesítem az esküvőtöket, mely még látványosabbá teszi az esküvői vacsora helyszínét.

Szeretnénk kisfilmet is vetíteni, megoldható?

Természetesen, gyakori az esküvőkön a filmvetítés; ezért a vizuáltechnikai szolgáltatásunkat ajánlom: projektorok, vetítővásznak, plazma TV-k

Kérhetünk-e zenét?

Természetesen, ezért is fontos a személyes találkozás! Bármilyen zenéket kérhettek, kedvenceiteket, vagy ha tudjátok, a közönség kedvenceit; nekem minden dal a rendelkezésemre áll (1987 óta vagyok lemezlovas). De ha mégis olyan kértek, amivel nem rendelkezem, az esküvőtök napjára megszerzem.

Meddig tartanak a szolgáltatások? Van-e záróra?

Nem, én alkalmazkodom Hozzátok és a helyszínhez!

Kedves Smash! Párommal hamarosan esküvőnk lesz!
Mit tegyünk?

Kérlek, hívjatok fel, és mindenben tudok segíteni! Személyes találkozásunk alkalmával, referenciafilmmel, fotókkal valamint zenékkel támasztom alá szolgáltatásaimat és tapasztalataimat.

Smash Produkció
Dj SmashVideo Disco, Retro Party, Eskővőre Dj, Konferenciatechnika, hang- fény- műsor- és színpadtechnikai szolgáltatások
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail