Karaoke Bajnokság

A szórakozásnak e közkedvelt formája garantálja a felhőtlen jókedvet és a csapatszellem erősödését. A résztvevők több száz magyar és külföldi slágereket tartalmazó listából választják ki az előadni kívánt produkciót – a többiek legnagyobb örömére és szórakozására!

A dalszövegeket projektorról vetítővászonra vetítjük ki, de televízión is követhető.

A versenyben csapatok versenyeznek, akiknek előre kiválasztott zsűri előtt kell egyéni és csoportos előadásban előadni a választott dalt. A zsűri pontozza a produkciókat, melynek alapján a versenyt követően díjazzuk az előadókat.

A program „Megasztár-szerű” show-elemeket tartalmaz, a kifejezetten erre a produkcióra készített hang- fény-, és vizuális-effektekkel kiemelve. A dalok előadása után a zsűri pontjai által megszületik az első helyezett, vagyis a „CÉG” ÉV ÉNEKESE kategória győztese, majd különdíjazott a „CÉG” KÖZÖNSÉG DÍJASA.

A díjak átadását nagy és látványos show-elemek kísérik: hang-, fény- illetve füsteffektekkel a színpadon történik, ami lehet a cég bármilyen ajándéka, pezsgő, illetve erre a célra legyártott aranylemez is.

A karaoke bajnokság háttere:

A karaoke bajnokság nemcsak a karaokéról szól, hanem a köré épített show-ról, és ez által lesz élmény a produkció.

Smash Produkció
Dj SmashSzórakoztató programok, csapatépítő játékok, csapatépítés
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail