Konferencia Show

A sikeres konferencia titka

"Akarnia kell, hogy a közönség néha izgalmában egy kicsit előrehajoljon a székeken és ne csak hátradőlve, várja, ahogyan képekkel bombázza." - Sam Mendes

A szórakoztatóiparban eltöltött évek alatt összegyűjtött színpadi tapasztalataim után felmerült bennünk, hogy a technikai lebonyolításon túl, hogy hogyan lehet egy konferenciába show-jelleget ölteni, úgy hogy megtartsuk az esemény jellegét, de mégis vigyünk bele látványos, érdekes SHOW-elemeket, és ez által mindez maradandó élményt nyújtson.

Mindezek miatt jött létre a KONFERENCIA-SHOW, hiszen az emberekben elsősorban a vizualitás, a látvány hoz létre maradandó élményt, megerősítve, nyomatékosítva a konferencián elhangzottakat.

A KONFERENCIA-SHOW lényege hogy a felvonultatott technikai háttér, valamint a SMASH PRODUKCIO által készített zenék, effektek és szignálok összjátéka által látványban, megjelenésében és hangzásban egyedivé és élménnyé tegyék mindazokat a mondanivalókat, amit a cég vezetői illetve a prezentálók akarnak átadni a közönségnek.

Annak érdekében, hogy sikeres és jól működő legyen a konferencia a SMASH PRODUKCIO csapata teljes mértékben, segíti a prezentálókat mind felkészülésben, mind éles helyzetben, erre vonatkozóan tapasztalatainkkal és ötleteinkkel segítjük a felkészülést tudván, hogy az előadók többsége nem mindennap beszél színpadon megvilágítva hallgatóság előtt.

A KONFERENCIA-SHOW alatt minden prezentálónak csak a saját előadására kell figyelni, csapatunk feladata pedig az, hogy látványosabbá, érdekesebbé tegye, azaz kiszínezze a felszólalást a próbán egyeztetettek szerint. (bevonuló zene, levonuló zene, fel- és lekonferálás)

A KONFERENCIA-SHOW-t azoknak a cégeknek ajánljuk, akik szeretnék a konferenciájukat olyan show-elemekbe öltöztetni, melyekkel kiemelik, és még emlékezetesebbé teszik mindazokat az információkat, melyeket a cég vezetői szeretnének átadni a munkatársaiknak, hallgatóiknak.

Rólunk mondták »

Smash Produkció
Dj SmashKONFERENCIA-SHOW, konferencia technika, tolmács technika
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail

Konferencia Show képgalériák