Rendezvénytechnika

Hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, vizuáltechnika

A Smash Produkció egyik legfőbb erőssége hogy saját tulajdonú eszközparkunk a legkomolyabb nemzetközi elvárásoknak is megfelelő, kiváló minőségű és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig kifogástalan esztétikai és műszaki állapotnak örvend.

Berendezéseinket hosszú évek rendezvénytapasztalatai alapján gyűjtöttük össze, így azok alkalmasak a legkülönbözőbb típusú rendezvények igényeinek kiszolgálására. Kínálatunk kiterjed a kis- közepes- és nagyméretű hang- fény- és színpadtechnikára egyaránt.

Kiválóan képzett, több száz rendezvény technikai tapasztalatával rendelkező munkatársaink személye garancia a zökkenőmentes, technikai hibáktól mentes lebonyolításra.

A világítás nagyban hozzá járul ahhoz, hogy a rendezvény különleges élményként maradjon meg a résztvevők emlékezetében, hiszen a megfelelő világítás egyre gyakrabban tölt be önálló dekorációs szerepet a látványtervezet elkészítésében; a fénytechnika a rendezvényipar egyre kifinomultabb ágazattá válik.

Gondolkodásunk szerint függetlenül attól, hogy egy bonyolultabb, high-tech vagy egy egyszerűbb, visszafogottabb megvilágítást választunk, legyen az egyedi és emlékezetes, hiszen az emberek vizuális ízlését az adott rendezvényen mi alakítjuk.

Rólunk mondták »


Technika bérlés

Amennyiben minden egyéb szolgáltatás nélkül, csak technikai eszközöket szeretne bérelni, kérjük keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Smash Produkció
Dj SmashBérelhető hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, vizuáltechnika
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail

Rendezvénytechnika képgalériák