Táncdalfesztivál

A táncdalfesztivál 1-1,5 órás csapatépítő szórakoztató program, melyet a vacsora utáni időszakra ajánlunk; ugyanis a játék hangulata egyfajta alapot ad az esti partihoz. Ugyanakkor a nagy buli előtt egy játékban vehet részt a közönség, amelynek címe: TÁNCDALFESZTIVÁL.

A csapatok feladata, hogy egy rövid színpadi produkció keretében imitálniuk kell az általuk idevarázsolt sztárcsapatot mind mozgásban, megjelenésben, mind előadásmódban. Mivel egy látványos show-műsorról van szó, ezért a csapatokat cégünk minden kellékkel (hangszerek, öltözék, színpadi kiegészítők) ellátjuk, és felkészítjük a fellépésükre.

A csapatok kialakításában és a felkészülésben teljes mértékben segédkezem, a játék alatt végig koordinálom és segítem a csapatokat; vezetem a TANCDALFESZTIVÁL show-t.

A felkészülési idő végén a csapatok egy show-műsor keretein belül adják elő a már betanult, koreografált dalt. A SMASH PRODUKCIÓ csapata hang- és látványos fénytechnikával, valamint vetítéstechnikával színesíti a produkciót.

A játékot vacsora utáni időszakra ajánljuk mindazoknak, akik a csapatépítő tréningen túlmenően laza, vidám és kötetlen, de mégis látványos játékban szeretnének részt venni. A játék alapot ad az utána következő szórakoztató programnak.

Smash Produkció
Dj SmashSzórakoztató programok, csapatépítő játékok, csapatépítés
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail