Dj Smash - Retro Videoparty

Videodisco a `70-es, `80-as és `90-es évekből

… GYERMEKKÉNT NAGY ZENÉK VOLTAK… … FIATALKÉNT BULIZTUNK RÁ… … NAPJAINKBAN JÓ VISSZAEMLÉKEZNI…

A megszokott retro partykon túlmenően ezen az estén a nagy kivetítők segítségével visszahívom a `70-es és `80-as, `90-es évek nagy sztárjait a színpadra. Dalaikat és az elmúlt 40 év elfeledett vagy talán sosem látott videoklipjeit a videotechnika segítségével játszom, így a tánc mellett a műsort látványban is végig követheti a közönség.

A színpadon, a vetítőfelületeken teljes életnagyságban életre keltem az előadókat: a műsorban ott lesz Szécsi Pál, az Illés, az Omega, Zalatnay Sarolta, Kovács Kati, Fenyő Miklós, Demjén Ferenc, Cserháti Zsuzsa, a Dolly Roll, a Neoton Família; a külföldi előadók közül pedig: C.C. Catch, Bad Boys Blue, Gloria Gaynor, Ottawan, Village People, Saragossa Band, Gipsy Kings, a Grease, Ricchi e Poveri, Toto Cutugno, a Boney-M, Eruption, Kool & the Gang… – csak néhány a sok ezer nagy közül, akik az évek során nagyot és maradandót alkottak dalaikkal…- ezzel a videós sztárparádéval a közönségemet visszarepítem a saját fiatalságukba azt a hangulatot idézve, mintha „A NAGY SZTÁROK eljönnének erre az estére”.

A Sztárparádé-videodisco-t ajánlom mindazoknak, akik a `70-es, `80-as, `90-es évek zenéin nőttek fel, és egy este, nosztalgikus hangulatban szeretnék mindezt újra átélni! - Dj Smash

Technikai leírás » Rólunk mondták »

A műsor nem hasonlítható össze a régi értelemben vett videodiscoval; igaz, az elv maradt, de a technika óriásit változott: nagyon fontos, hogy mindaz, amit hall a közönség, az látványban, vizuáltechnikában (LED-falakon, nagy méretű vetítővásznakon, Plazma TV-ken), meghatározott disco fényekkel harmonizálva egységes legyen, hiszen akkor lesz igazán nagy élmény a party, ha a program alatt minden technika összhangban játszik egymással.

Smash Produkció
Dj SmashSmash Produkció - Dj Smash Video Disco, Retro party
Telefon
06 20 9 332 954
06 20-DJSMASH
Iroda
06 20 4 420 919
06 20 4 947 192
E-mail